Thuis

Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Is Elektronisch de Technologieco. van Shenzhenchuangyilong, Ltd (een nationale high-tech onderneming) nadruk op het gebied van uitdrukkelijk, logistiek en andere inspectie van de openbare ruimtenveiligheid, de producten en de oplossingsleverancier van een belangrijke veiligheidsinspectie in China.

 

CHINA Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Sinds zijn onderneming, heeft Chuangyilong de ontwikkelingsstrategie van aangepaste veiligheidsinspectie in de industrie aangehangen. Combinerend de kenmerken van de uitdrukkelijke en logistiekindustrie, van de de nieuwe producten is het intelligente veiligheid van Chuangyilong de inspectiesysteem met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, gelanceerd in de markt. Het combineert geavanceerde wolk gegevensverwerkingstechnologie om aan de behoeften van klanten in de uitdrukkelijke en logistiekindustrie voor intelligente, traceable, en bidirectionele inspectie van de verrichtingen van de veiligheidsinspectie te voldoen. de vraag, en ontvangen brede toejuiching.

 

Opgericht in 2008, heeft Chuangyilong altijd een productenstrategie van uitstekende kwaliteit en de eerlijke en pragmatische diensten toegepast. Van productontwikkeling, productie, verkoop en andere aspecten, heeft het een gestandaardiseerd kwaliteitsbeheersysteem in strikte overeenstemming met de specificaties van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 internationale gevestigd. De de inspectiemachines van de röntgenstraalveiligheid, de deuren van de metaalopsporing, de deuren van de veiligheidsinspectie en andere die producten door het bedrijf worden veroorzaakt zijn toegekend de vergunning voor het gebruik van het materiaal van de beveiliging van de burgerluchtvaartinspectie, dat volledig de stringente achtervolging van Chuangyilong van productkwaliteit aantoont.

 

CHINA Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Momenteel, hebben wij 10000 vierkante metersworkshop en meer dan 100 arbeiders. Met de ononderbroken innovatie van technologie en de verenigbare hoogte - de kwaliteit van producten, het merk van „CYL“ heeft een brede waaier van populariteit en reputatie in de industrie. Chuangyilong, zoals altijd, zal de collectieve filosofie van „integriteit, klant eerst, kwaliteit eerst“ eerst aanhangen, bepleitend de kern valuesof „pragmatisme, ernst, toewijding en innovatie“, voortdurend, geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling en productie van high-tech producten op het gebied van veiligheidsinspectie, en gebaseerd op de behoeften van de veiligheidsinspectie van de verschillende industrieën, om klanten van geavanceerdere en volledige het systeemoplossingen van de veiligheidsinspectie te voorzien.

 

Niet alleen in China, zal de voetafdruk van Chuangyilong over de hele wereld uitspreiden, verlenend de diensten voor openbare veiligheid in elke hoek van de wereld.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf


Chuangyilonggeschiedenis

 

2008: Het bedrijf werd gevestigd
2009: Nadruk op de ontwikkeling van veiligheidsproducten
2012: Verkregen gedeponeerd handelsmerk
2016: Verkreeg het octrooi van systeem van de de veiligheidsinspectie van Chuangyilong het uitdrukkelijke
2017: Verkregen de uitvoercertificatie zoals Ce en FCC
2018: De producten werden uitgevoerd naar vele landen
2019: Verkreeg het de kredietstandaardcertificaat van ondernemings
2019: Verkreeg het nationale high-tech ondernemingscertificaat
2020: Het bedrijf breidt zich aan 10.000 vierkante meters uit
2021: Het verkoopvolumestijging van het bedrijf regelmatig
2022: Nu zijn wij op de manier beter dag aan dag te zijn.

Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : CYL

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Certificaten